Örülök, hogy itt vagy, mert ez azt jelenti, hogy Te lehetsz a következő, akivel közösen életre keltjük elképzeléseidet és vállalkozásod egyediségét!

VÁGJUNK BELE EGYÜTT!

blondesign profil

ajánlatkérés

küldd el, hogy röviden mit lehet rólad tudni és mire lenne szükséged

konzultáció

megismerem a munkádat és céljaid, ami alapján felvázoljuk a terveket

tervezés

ha a készített árajánlatot elfogadod, elkezdődik a tervezési folyamat

prezentáció

a vázlatok alapján véglegesítjük a tervet és kezdődhet a megvalósítás

BRAND DESIGN

BRAND DESIGN

logó- és arculattervezés

Fontos, hogy vállalkozásod sajátosságát a megjelenésében is tükrözze, ezért is fektetek nagy hangsúlyt arra, hogy minden arculati elem eszerint kerüljön kialakításra. Legyen szó akár újonnan induló üzletről vagy már meglévő, de megújulni vágyó vállalkozásról, mindennek az alapja az, hogy létrehozunk egy olyan személyre szabott arculatot, amellyel bevonzod ideális ügyfeleidet.

ONLINE DESIGN

ONLINE DESIGN

weboldal készítés

Bármennyire is alapvető manapság a webes jelenlét, egy elavult, funkció nélküli honlappal nem leszel sikeres a potenciális vásárlók körében – ezért is segítek neked egy felhasználóbarát, modern weboldal megalkotásában, amivel megszólíthatod és aktivitásra bírhatod ügyfeleidet. Ahhoz, hogy sikeres legyél, egy újonnan létrehozott vagy már meglévő arculathoz igazodó, azzal összhangban álló weboldalra van szükséged. Ez ugyanis hozzájárul ahhoz, hogy célközönséged is könnyen felismerje vállalkozásod,  azzal azonosulni tudjon és visszatérő vendéggé váljon.

GRAPHIC DESIGN

GRAPHIC DESIGN

grafikai munkák

Akár online, akár offline megjelenésben gondolkodsz, esetleg szükséged van névjegykártyára vagy hirdetési anyagra, ezt is segíthetek egyedire szabni, elképzeléseid szerint. Ezek is hasznos elemei lehetnek a vállalkozásod arculatának, de egy-egy projekt kiegészítő szolgáltatásaként is használhatók.

blondesign logó

ARCULAT . WEBOLDAL . GRAFIKA

blondesign logó

ARCULAT . WEBOLDAL . GRAFIKA